Winterwonderland...!

Zondag zijn Sofie en ik door de sneeuw naar Parijs gereden. De bedoeling was om een hele dag op de beurs Maison&Objet rond te lopen. In principe rijden we er een goeie twee uur op. Zondag hebben we er meer dan vier over gedaan. Ik heb de autostrade nog nooit zo gezien... enkel een vaag spoor en voor de rest wit, wit, wit.

 
Na meer dan een uur waren we amper voorbij Rijsel. Koen raadde ons dringend aan om terug te keren maar jullie kennen ons... we geven niet op! Eenmaal ter plaatse zijn we in sneltreinvaart over de beurs gewandeld. Overal een goeie dag gezegd en naar de nieuwigheden gekeken maar niks besteld. Dat doen we thuis wel, in de winkel, via mail.

 
Het moet gezegd zijn er waren mooie nieuwe dingen. Le Creuset heeft prachtige nieuwe pastelkleuren en ook bij Asa en Koziol waren er leuke spullen...  Uit voorzichtigheid zijn we maar voor het helemaal donker werd doorgereden naar Parijs centrum.Parijs in de sneeuw is zo mooi... En de Jardin de Tuileries - waar we te voet doorwandelen om naar ons geliefkoosde Café Marly te gaan - was werkelijk veranderd in een echt Winterwonderland.

 
Na het lekkere eten en een deugdoend glaasje wijn zijn we dan in ons warm bedje gedoken in ons hotel in de Rue de Surène.
De volgende morgen - maandag - zijn we even gaan shoppen. Sofie in de Sephora en ik in de Virgin voor de boeken... Maar ik heb ook nog wat foodshopping gedaan. Ik heb lekkere mosterd van Maille gekocht. In de hoek aan de Madeleine is er een klein maar zeer mooi winkeltje van Maille.


Momenteel was er een speciale editie van hun mosterd : mosterd met truffel! Heel die winkel rook naar truffel... Nu ben ik zelf niet echt zo'n truffelfan en ik heb dus de mosterd met honing gekocht én de balsamico én de rode wijnazijn. Dat zijn klassiekers hé, je kan daar niet met misdoen. Ik vond wel de pot van de truffelmosterd - diep zwart met gouden letters - schitterend.Verpakking is soms zo verleidelijk...!

2 opmerkingen

 1. Moster met truffel...
  lijkt mij hééééérlijk!!!
  Ik ben dan ook een echte truffelfan ;)
  Fijn dat ik via je blog even mag meegenieten.
  Telkenmale kijk ik hier naar uit en je hebt mij nog nooit teleurgesteld.
  Dus bij deze 'dankjewel!'

  BeantwoordenVerwijderen