Winterfeest...

Gisteren was John jarig. En natuurlijk was er een klein feestje. Hij had ons al enkele weken voorbereid...het zou dit jaar buiten te doen zijn. We moesten onze dikke pulls en handschoenen maar alvast klaarleggen. En mensen, als John eenmaal iets in zijn gedacht heeft is er niks meer aan te doen... we moeten er aan geloven!
En had die jongen even geluk... het begon dit weekend te sneeuwen! Beter kon niet natuurlijk... het zou nu een écht diner en blanc worden! Kortrijk was binnen de kortste keren omgetoverd tot een prachtig wintersportgebied. 
Met een veertigtal vrienden hebben we genoten van een winterbarbecue ten huize Deroo. De sfeervolle aankleding van het terras was het werk van onze altijd creatieve Gwenda.We kregen een hartverwarmende fazantensoep om ons handjes op te warmen en dan een dampende hutsepot met worstjes en koteletjes gebakken op de barbecue. En als dessert een reuze broodpudding... Zalig!De vuurkorven zorgden voor de sfeer en de broodnodige warmte. Met maar een klein nadeel als we thuiskwamen mochten al onze kleren de wasmachine in...!

1 opmerking