Het is weer zover...!

De Sinksenfeesten veroveren weer onze stad... gisterenavond heeft Koen het startschot mogen geven in een soort van iglotent - weerzekerheid heb je hier ook nooit -  op het Schouwburgplein.

 
Ik heb nog even gesuggereerd dat hij een Eskimojas zou aandoen maar hij heeft het toch maar bij zijn traditioneel sjaaltje gehouden.

 

Heel de stad wordt een weekend lang een kluwen van mensen en rommel. Aangezien ik zelf rommel genoeg heb, waag ik me niet op de rommelmarkt. Ik ga lekker thuis genieten van mijn lang weekend. Plannen genoeg...Mijn huis een beetje effen zetten en wat herdecoren - met al dat rondsurfen op die lifestyle blogs krijg je daar ongelofelijk zin in...
Twee nieuwe receptjes uitproberen - morgenvroeg krijgen jullie er alvast eentje  - en  lekker lezen in mijn nieuw boek met een grote pot koffie naast me.


De kinderen komen vanavond ook al niet eten en of ik Koen voor twaalf uur terug zie is maar de vraag... dus het zal een makkelijk slaatje worden met een minimale afwas vermoed ik...


Dit was a really lazy blogpost met geen enkel zelfgemaakte foto - allemaal gepikte foto's - maar 't is dan ook weekend hé... I hope you'll forgive me!

Geen opmerkingen