Tomaten in een flesje...

Tomaten zijn super groenten... lekker vers en ook lekker in een potje. Ik ben geen echt blikken of potjes mens. Liever vers. Maar bij tomaten is vers niet altijd beter.

 
Soms is je tomatensoep beter met blik tomaten - denk aan onze blauwe Elvea tomaten - dan met de flauwe verse kastomaten. Ook tomatenconcentraat is een superproduct om altijd in huis te hebben. Ketchup is ook zoiets. Moet in je kast staan. Niet alleen voor de kinderen die ondanks hun ver gevorderde leeftijd - 31 en 28 - nog altijd Ketchup bij alles en nog wat eten... Met Ketchup maak ik ook lekkere sausjes of red ik een soms smakeloze tomatensoep/tomatensaus. Maar ik hou niet van de plastic flessen.


Geen plastic op mijn tafel. Het moet het échte mooie Heinz flesje zijn. Lekker vintage én stijlvol. En er is goed nieuws!
We kunnen nu ons flesje personaliseren. Ja, na de Nutella kan je nu ook je fles Ketchup je eigen naam geven. Ik heb alvast mijn eigen Rue de Surène flesje besteld. Het is verbazend goedkoop voor 4,99 krijg je de fles toegestuurd. Et en plus verpakt in een mooi doosje... Ook leuk als gepersonaliseerd BBQ geschenk! Om te bestellen ga je gewoon naar de www.heinz.be en de rest spreekt vanzelf.


Dit leuke boekje heb ik vorige keer in Parijs gevonden maar ik veronderstel dat het ook in de FNAC in Rijsel te vinden is.

1 opmerking

  1. Leuke tip! Met ketchup kan je inderdaad het één en ander redden, ik kan dit niet missen in de keuken.

    BeantwoordenVerwijderen