Mijn werkpaardje...

Nee, ik heb het hier niet over Koen... alhoewel hij momenteel ook wel bergen verzet. Ik heb het over mijn trouwe vriend de KitchenAid.Al jaren staat hij mij bij in de keuken. Met veel geduld klopt hij eiwit - 15 minuten, doe dat eens met een handmixer! - tot prachtige meringues. Honderden potjes chocolademousse heeft hij geproduceerd. En hoeveel kommen koekjesdeeg zou hij niet gemengd hebben?


Het is een schatje en ik kan hem niet meer missen. We delen dan ook al bijna twee decennia mekaars leven. Het enige jammere is zijn kleur. In de tijd dat ik mijn KitchenAid aanschafte was het kleurengamma eerder beperkt. En dus is hij in saaigrijs en niet in een funcky kleurtje. Maar daar kan natuurlijk een mouw aan gepast worden. Je kan een KitchenAid pimpen.

 
Denk richting Tattoo... Ofwel koop ik deze week de Libelle. Ik heb gisteren in de Delhaize - terwijl ik in de rij aan de kassa stond - gezien dat ze extra Paasstickers geven bij het nummer van deze week. Kwestie van je toestel aan te passen aan de seizoen...

Geen opmerkingen