Ik tel de nachten...!

Nog enkele weken en ik vertrek met mijn ventje voor een lang weekend Barcelona... Ik tel de nachten zoals ik deed als klein meisje voor Sinterklaas. Erg hé!


Maar écht, ik snak naar wat vrije tijd samen met Koen én naar wat warmte en zon. Hopelijk is er zon en is er warmte want daar ben je in deze tijden van klimaatsverandering nergens meer zeker van. Een echt programma hebben we niet want het is onze zoveelste keer in Barcelona dus échte sightseeing moeten we niet meer doen.


Wat ik wel gepland heb is een kookcursus. Ja, ik heb me ingeschreven in een Spaanse kookles. We beginnen om 10 uur met een bezoek en shopping op de Boqueria - die supermooie overdekte markt op de Ramblas - en dan koken we in groep lekker Spaanse gerechtjes.


Tof hé, ik kijk er echt naar uit. Ik zal veel foto's proberen te maken zodat jullie kunnen meegenieten. Hopelijk zijn het goeie recepten en zijn de ingrediënten hier ook te vinden... ik maak ze dan thuis opnieuw voor jullie.
We logeren in een superleuk hotel - onze vaste stek - op de Ramblas.


Hotel 1898 een oude Filipijnse tabaksfabriek. Midden in het centrum op 200 meter van de Boqueria. Kan niet beter...! En de winkels met de zomerkleedjes zijn ook niet ver, dus daar neem ik dan ook even een kijkje! Ik zal dus weer best met een bijna lege valies en wat Tupperware potjes vertrekken denk ik.

3 opmerkingen

 1. Ik ben echt blij voor jullie dat het bijna zover is! GENIETEN is de boodschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bar Mut, is een top tappasbar! Heel speciale tapas
  Nuba op zaterdagavond is een must. Live operamuziek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor de tip...Heb ik weer twee leuke adresjes bij!

  BeantwoordenVerwijderen