Op Schoolreis...!

Ja, zelfs mensen van mijn leeftijd - nog een kleine twee weken en er is weer een jaartje bij - mogen af en toe eens op schoolreis. Betty en Eric - belangrijke leveranciers van onze winkel en ondertussen goeie vrienden - hadden ons uitgenodigd om samen met enkele collega's Asa en Koziol te bezoeken. Voor wie niet weet waarover ik het heb... Asa is mooi strak eigentijds én betaalbaar porselein en Koziol zijn leuke kunststoffen spullen om je huis op te fleuren.
Omdat Koen schijnbaar niet gemist kan worden in het Stadhuis ben ik alleen op "vakantie" vertrokken! Heerlijk! Twee dagen niks anders doen dan leuke spullen bekijken, rondleidingen volgen, eten, drinken en babbelen...


Zondagmorgen heeft Koen me in Antwerpen gedropt aan onze bus. Betty had voor ons allemaal een leuke Goodiebag klaargemaakt met warme koffie, een vers croissantje en leesvoer. Over een attente gastvrouw gesproken!
Na een tweetal uurtjes besloot Eric dat het tijd was om onze benen te strekken. En dat gebeurde in stijl. Geen stop aan een benzinestation aan de autostrade... nee,nee, dat is niks voor Eric!
We genoten van ons koffietje in het Hans Arp museum gelegen in een oud station met zicht op de Rijn. Van een goed begin gesproken!


Het weer zat ons mee.. en 's middags konden we dan ook bij Asa lekker op het terras genieten van onze lunch. Een Duitse televisie kok  - totaal onbekend voor mij... - stond in de keuken met het eten te jongleren. Maar lekker was het wel...


Om mij ventje toch nog iets te gunnen van mijn uitstapje heb ik voor de sukkelaar enkele lekkere Italiaanse koekjes in mijn tas gestopt...


Ik kan Koen altijd blij maken met een snoepje!

Geen opmerkingen