Dinsdagavond is het zover...!

Ja, dan kennen we eindelijk de winnaar van Hobbykok 2013... Bram of Stefanie. Ik ben grote fan van Stefanie - maar dat weten jullie ondertussen al - en hoop dus dat zij als winnaar uit de bus komt. Niets tegen Bram maar die jongen heeft volgens mij geen echt inzicht in de techniek van het koken. Als hij scoort is dat eerder een kwestie van geluk. Maar misschien denken jullie er anders over?
Sowieso wilde ik Stefanie een cadeautje geven voor haar superprestatie - of ze nu wint of niet doet er niet toe - en dus mailde ik haar deze week of ze even bij ons kon langskomen. Diezelfde middag nog wandelde ze binnen. Op alle mogelijke manieren hebben Sofie en ik geprobeerd haar de uitslag te ontfutselen maar neen, ze liet niets los. Die contracten van VTM zijn ongelofelijk streng!  In feite lijkt het mij dat je in zo'n wedstrijd beter de tweede dan eerste wordt want anders wordt je vrijheid wel serieus aan banden gelegd.

Maar soit...  Omdat ik wist dat Stefanie nog altijd geen pastamachine had - ze was enkele weken geleden komen informeren - was het niet moeilijk om een geschikt cadeautje te vinden.
Als tegenprestatie moest ze natuurlijk even mee op de foto...  Ik loop natuurlijk voor op de feiten maar als zij Hobbykok 2013 wordt, heb ik toch al mooi een foto in mijn bezit!
En ja, ik weet het, ik kijk niet al te vriendelijk maar voor mij is het al een superprestatie dat ik met mijn ogen open op de foto sta!

2 opmerkingen

  1. we hebben alvast dezelfde favoriet :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb daar nog maar 1 keer naar gekeken en heb gene idee of stephanie goed kan koken. Maar via jou heb ik haar blog ontdekt en ik moet daar altijd zo mee lachen dat ik hoop dat ze wint !
    Echt zalig om te lezen elke keer :)

    BeantwoordenVerwijderen