Een Aziatisch pareltje in Kortrijk...!

Wij hebben hier een prachtige winkel in Kortrijk vol met oosterse producten... Ik heb de winkel vorig jaar ontdekt dankzij Fabby - een goeie vriendin van onze Bruno.


Fabby - kort voor Fabiola - is ook een échte keukenprinses die graag én lekker kookt. Als alles loopt zoals voorzien krijgen jullie eind deze week nog een blogpost over Fabbys kookkunsten want ik ga op bezoek in haar nieuwe keuken.


Als je graag oosters eet dan is Asian Market hét adres. Het aanbod is ongelofelijk - kruiden, sausen, verse groenten... ze hebben vanalles. Ook rare dingen zoals die kleine krabbetjes...  ik heb absoluut geen idee wat je daar mee kan doen. Sinds drie maanden hebben ze nu ook een Take Away. Alles wordt vers gemaakt waar je bij staat met eerste klas producten uit de winkel. En wat het allertofste is... ze zijn open op zondag! Omdat ik gisteren toch de hele zondag alleen was - Koen moest de vaart in springen voor de Big Jump - ben ik even Aziatisch gaan shoppen. Boksoi, verse munt, dikke tapiocabolletjes, bouillon om Pho te maken, sesamkoekjes, sobanoodles, zoute edamame...
Ik had weer een hele boodschappenmand vol...
Terwijl ik alle rekken aan een onderzoek onderworp maakte de vrouw des huizes voor mij lekkere, verse nems. Dat is fast food naar mijn hart...

3 opmerkingen

 1. Lieve, kan je ook het adres verklappen? Chéché Dirk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja heel jammer dat er geen adres bijstaat

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de adres van deze aziatische kruidenier winkle is Brugstesteenweg 86, 8500 kortrijk.
  Meer info : www.home-oriental.be

  BeantwoordenVerwijderen