Espresso... what else?

Ik weet niet hoe dat bij jullie is maar als ik Mister Clooney zie dan krijg ik al de koffiegeur in mijn
neus... het Pavlov effect dus.


Maar 't is niet al Nespresso wat de klok slaat. Je kunt nu tegenwoordig ook al een lekker espressootje maken uit een capsule van Douwe Egberts. 
Het principe is hetzelfde. Een goedverpakte capsule - bij Douwe Egberts lijkt het wel om een chocolaatje te gaan - levert dankzij je eigen Nespressomachine - een geurig koffietje op. Nu is het assortiment verder uitgebreid met Lungo capsules. Je weet wel... Lungo dat is voor mensen zoals ik die graag een grote kop koffie drinken en niet zo'n klein sterk ding.


Ik ben eigenlijk wel blij want ik hou niet zo van de sterke smaak van Nespressocapsules... En wat ik vooral apprecieer is dat je de capsules gewoonweg op je wekelijkse boodschappenlijst kan zetten. Maar natuurlijk smaak is persoonlijk... you have to like it!  Koen is sowieso een fervent Nespresso drinker en dus zullen we hier thuis waarschijnlijk Douwe Egberts én Nespresso capsules door de machine duwen!

1 opmerking

  1. Hier houden we ook wel van een heerlijk geurend kopje Nespresso, maar van die capsules van Douwe Egberts blijven we wijselijk af. Mijn broers Nespresso-machientje moest binnen voor reparatie na het gebruik van die DE-capsules. Ze braken open en er bleef van alles vastzitten. Een ramp!

    BeantwoordenVerwijderen