ijsjes...én nog eens ijsjes...!

Afkoeling is meer dan welkom met deze tropische temperaturen... En wat is er dan beter dan een koel ijsje!
Het lekkerste ijsje voor mij is een softijsje uit zo'n machine. Maar iets beter voor de lijn is een waterijsje. En dat kan je ook gewoon zelf in mekaar flansen. Het enige dat je nodig hebt zijn vormpjes en stokjes...Daarom heb ik voor jullie deze week een hele leuke GiveAway! Een Quick PoP Machine.In minder dan twaalf minuten maak je een frisko. Super hé! Steek je machine de avond voordien in de diepvries - of laat dat ding er permanent in staan zoals ik doe. Maak je ijsmengeling klaar en giet in de gaatjes. Steek de stokjes erin, wacht een kwartiertje - die twaalf minuten zijn overdreven - en voilà je hebt drie ijsjes. Je kan wel 12 frisko's na mekaar maken of misschien zelfs meer. En wat moet je doen om dit super ding in je bezit te krijgen? Gewoon mijn volger worden... Ik verloot het Frisko machientje tussen al mijn volgers. Dus de 55 die er al op staan doen sowieso mee. Jullie hebben tijd tot 10 augustus. Voor de sukkelaars die naast de hoofdprijs grijpen zijn er nog altijd de stokjes. Ik heb er 1000 en die verdeel ik tussen al mijn trouwe volgers.

18 opmerkingen

 1. Fijn om te weten dat de 55 die er al op staan ook kans maken want I LIKE :-)
  (annemie - Theoria)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tuurlijk Annemie... dat zijn de fans van het eerste uur hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en komen er dan ook receptjes bij?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah,natuurlijk want ik heb ook zo'n ding in de diepvries staan. En het recept voor het ijsje op de foto komt ook nog...

   Verwijderen
 4. ik doe heel graag mee... volgen maar!! bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Knappe blog!
  Mooie lay-out en foto's... en de recepten zijn super!
  (Isabelle Versmessen via FaceBook)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oei! Ik krijg rode kaakjes... bedankt voor de complimentjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. en winnen we niet; we komen dan eens nr de winkel in kortrijk : light , cheap en healthy...meer moet dat niet zijn in zo een temperaturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Altijd welkom... Kortrijk is een leuk stadje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke ontdekking je blog! Ik volg je graag en nu duimen maar. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een supermachien ! Straks kunnen we onze eigen frisko's maken. Het chocoladeomhulsel leerden we al eerder op uw blog... Uitkijken naar de receptjes dus en blijven volgen maar...
  Kaat C.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Joepie, ik volg je blogje sinds kort en nu al kans om iets te winnen, onverwacht maar heerlijk dus! Net als je receptjes, dankjewel om alles wat je deelt hier! Marta

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ooooohhhhh!!!!!!!!! joepie!!!!!!!!!!!!! ik wil zo graag winnen !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Superleuk!
  Ik zou zeggen: ik doe mee, maar dat hoeft dus al niet meer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk! Ik volg je al een tijdje via bloglovin.
  En met deze warme zomer worden hier veel ijsjes gesmuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb wel nood aan een gezond ijsje met al die wijntjes van de afgelopen weken. Ik heb nog even gecheckt, maar ik volg je al wat langer op zowat alle plaatsen die ik ken, dus duimen maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. super ik ben gek op ijsjes
  zowel in de zomer als in de winter
  ik volg je en doe graag mee
  prinsen m

  BeantwoordenVerwijderen