Kwestie van prioriteiten stellen...

Soms moet een mens eens goed diep nadenken en de dingen op een rijtje zetten. Over prioriteiten onder andere... Zo ben ik tijdens mijn vakantie tot het inzicht gekomen dat ik ongelofelijk veel van fashion hou maar nog véél meer van koken, kookspullen en serviesgoed. Voor jullie was dat misschien al lang duidelijk maar voor mij - die er met mijn neus op zit hele dagen - dus niet...Drastisch ingesteld als ik ben moest ik deze ontdekking zo vlug mogelijk in daden omzetten. Ik heb dan ook onmiddellijk een van mijn ettelijke kleerkasten - sinds Sofie en Bruno uit huis zijn heb ik ongelofelijk veel kasten bijgekregen - omgetoverd tot een porseleinkast.


Zodat al mijn leuke spullen bereikbaarder staan en ik er hele dagen mee kan klooien. Ook mijn zilveren couvert - ja, van mijn huwelijkslijst van lang geleden - en mooie zilveren sauskom en schotels heb ik op een beter bereikbaar niveau gezet. Ik ga dat nu elke dag gebruiken. Zondag, wekendag alle dagen gaan we hier nu met ons schoon gerief eten.


Ik preek dat hele dagen in de winkel tegen mijn klanten maar zelf doe ik het niet... Alles is natuurlijk nog niet volledig opgepoetst maar langzaam maar zeker ga ik er wel geraken - met de hulp van ons Bomma...

1 opmerking

  1. Geweldig is dat!!
    Je volledig omringen door wat je gelukkig maakt.
    Je 'fashion-kast' mag trouwens ook gezien worden hoor :)
    Doe zeker verder met je blogs want ik ben grote, zeer grote fan en vind het telkens een moment om naar uit te kijken.

    BeantwoordenVerwijderen