La Grande Epicerie...

Toen ik vanavond even door mijn foto's ging - en dat zijn er ondertussen een heel pak - besefte ik opeens dat ik helemaal vergeten ben om een blogpost van La Grande Epicerie te schrijven. De laatste keer was ik er in de zomervakantie. En ondanks het feit dat ze toen volop in de verbouwingen zaten was het toch weer zalig om er rond te lopen. Het aanbod is werkelijk fenomenaal. Je ziet daar echt altijd nieuwe dingen. Heaven voor een Foodie! Ook qua etalages kom ik daar helemaal aan mijn trekken... Inspiratie dus op alle gebied.  Het enige grote nadeel - het is zéér duur. Goed voor een keer maar moest ik in Parijs wonen - een onvervulbare droom - het zou  zeker niet voor alle weken zijn.
De etalage was dus weer top. In het fluo roze. Prachtig hé met al die borden...
Misschien kunnen Sofie en ik ook eens wat borden beschilderen voor bij ons in de etalage. Ik zie het helemaal zitten!
En hebben jullie dat al ooit gezien? Komkommercrème. Waarvoor zou je dat dan gebruiken? Met de américain van Mylle? Op een toastje smeren? De kleur was niet zichtbaar maar ik stel me er iets vuil groens bij voor... na enige overweging toch maar niet gekocht.


En je hebt dan ook nog speciale sardientjes met een jaartal. Zo maak je van iets simpels toch nog iets extravagants.


En dan de tomaten... allerlei oude rassen kun je vinden. Prachtige exemplaren liggen erbij. Maar zoals je ziet het prijskaartje is natuurlijk ook de moeite...


Ik hou me dus maar aan de tomaatjes van Francis... dat zijn ook zeer lekkere!

Geen opmerkingen