Miele... is dat een wasmachien?

Af en toe heb je wel eens een leuke meevaller als blogger. Zo waren Sofie en ik gisterenavond uitgenodigd op de Miele food&fashion show in Tour&Taxis.


't Was wel even doorbijten om nog na de braderie naar Brussel te rijden. We waren allebei moe en hadden verschrikkelijke honger. Maar ja, we moeten natuurlijk op de hoogte blijven van wat er gebeurt in de fashion en food wereld.


Ondanks de gps zijn we eindeloos verkeerd gereden en waren dus anderhalf uur te laat... maar buiten het aperitief hadden we nog niet zo veel gemist. De shows waren leuk alhoewel ik uit de kleren absoluut niet kon uitmaken of het over winter of zomercollectie ging... Het mooiste was de mannenmode en ook de mannelijke modellen waren de moeite waard.


Na de show kregen we op de verschillende stands de kans om de hapjes van onze grote Belgische chefs te proeven. Grote namen alom. Wout Bru, Vicky Geunes, Yves Mattagne, Lionel Rigolet en Pierre Marcolini.

 
Niet slecht natuurlijk, helemaal niet, maar toch vind ik dat die gasten altijd veel te veel smaken in een potje willen steken. Citrus, groene thee, koriander, vis, kreeft en wat weet ik nog allemaal bij mekaar... voor mij is dat veel teveel lawaai op een kubieke centimeter. Ik hou meer van simpele smaken die tenminste nog ergens familie van mekaar zijn... maar ja, de gustibus et coloribes non est disputandum.

 
Om heel eerlijk te zijn het allerbeste van de avond was onze goodie bag - een grote fles Heinz mayonaise en een nieuwe mascara van Maxfactor.

1 opmerking