I'm going nuts...!

Bij ons in de winkel krijgen we nu de ene levering na de andere binnen... het is niet te doen! We vergaan in de kartonnen dozen.


Alles moet worden uitgepakt, geprijsd en een alarm krijgen. En dan nog netjes in de rekken worden gezet. Een berewerk! En ondertussen hebben we - gelukkig! - ook nog onze klanten die van alles en nog wat willen hebben.

 
We houden ons recht met af en toe een shot koffie - een lekker latte van Pain- Demi ofwel de Viva Sara...

 
Er zijn al heel wat mensen op cadeautjesjacht - de slimmeriken die de rush voor willen zijn. Elk jaar bedenk ik een strategie om de bestellingen én dus de leveringen mooi te spreiden over oktober en november en nog nooit is het écht gelukt.
Na zo'n dagje winkel ben ik 's avonds meestal pompaf en kan amper nog iets eetbaars op tafel toveren voor mijne Koen. Gelukkig heb ik dan mijn vaste receptjes zoals de Popeyesoep en de pasta met paddenstoelen. Gaat er altijd in bij mijn ventje. Regelmatig bloggen is nu ook iets moeilijker maar - jullie kennen me! - ik hou vol... dus ook in december krijgen jullie blogposts!

Geen opmerkingen