It's my birthday...!

Yep, er is weer een jaartje bij vandaag... een hele week - tot 7 juli - zijn Koen en ik weer even oud. Bij ons is begin juli altijd super tof. De  grote vakantie begint, soms met een beetje geluk ook het mooie weer... én we hebben ook een boel vrienden en kenissen die begin deze maand verjaren Cindy, Danielle, Rik, Billy, Jan, Ignace, Gitty, Isabelle...elke dag is er wel een reden voor een feestje of een lekker drankje.
Koken moet ik vandaag helemaal niet doen. Deze middag mag ik mijn voetjes onder tafel steken bij mijn mamma en vanavond gaan we en famille gaan eten naar Balthazar. En plus heb ik vandaag vrij en ik ben ook niet van plan om al aan mijn vakantieproject DE GROTE KUIS te beginnen... De kasten kunnen nog een dagje wachten.
Een verjaardag is ook een contemplatief moment - vind ik toch - en dus heb ik nog een quote gezocht die me dit jaar zal vergezellen. Het is er eentje van Albert Einstein.LIFE IS LIKE RIDING A BICYCLE. TO KEEP YOUR BALANCE, YOU MUST KEEP MOVING!

See you tomorrow morning!

6 opmerkingen

 1. Hiep hiep hiep, hoera!!!
  Dikke proficiat!
  Een goed quote ook.
  Je blog net ontdekt enne: ik ga je volgen!
  Steeds welkom bij mij (Dingen die fijn zijn) ;))
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Els! Ik ga onmiddellijk je blog opzoeken...

  BeantwoordenVerwijderen