Soft Ice...

Ik heb nog iets gevonden in mijn diepvries...aardbeien.Ooit gekocht in de O'Cool. Niet de gezelligste winkel om te shoppen maar het aanbod in diepvriesgroenten en fruit heb ik altijd wel interessant gevonden. Tot nu... ik ben drie weken geleden nog eens gaan kijken en nu is het qua shopping ervaring van min drie naar min tien afgegleden. Zielig gewoonweg! Alleen nog grote diepvriesbakken met voor het merendeel bereidde gerechten. Een echte afknapper... mij zien ze daar niet meer. Ook het welriekende personeel - zweetgeur alom - draagt niets bij tot de sfeer. Ok, dus ik heb nog die aardbeien... bevroren aardbeien midden in het aardbeienseizoen! Op mijn fruitschaal lagen ook nog drie bananen te sterven. De combinatie ligt dus voor de hand
.

Aardbeien en banaan de blender in, wat citroensap erbij een wat suiker en dan goed blenden.


Voilà een zalig soft iceje en als je de suiker vervangt door Candarel een écht lijnvriendelijk dessertje!


Aardbeien en bananenijs


Ingrediënten

  • een pakje diepvries aardbeien 300 g
  • een en een halve zeer rijpe banaan
  • sap van een halve citroen
  • suiker naar wens (hangt af van de zoetheid van de banaan... proeven dus!)

1 opmerking